Тазгодишните Американски музикални награди, които се проведоха на 20 ноември, 

...
Тазгодишните Американски музикални награди, които се проведоха на 20 ноември, 
Коментари Харесай

Блясък и шум под сянката на една трагедия: Американските музикални награди 2022

Тазгодишните Американски музикални награди, които се организираха на 20 ноември,  бяха тъкмо това, което можем да чакаме от сходно събитие - бляскави и трагични тоалети, комплицирани и разточителни театрални осъществявания, убийствени вокали, на места благи моменти, но и значими послания за обществено тъждество и приемливост. 

Вечерта се отличи с няколко запаметяващи се момента. Големият успех беше за певицата Тейлър Суифт . Тя завоюва всички шест категории, в които беше номинирана, и обогати към този момент огромната си сбирка от награди. По този метод Суифт счупи личния си връх като най-награждаван реализатор в историята на Американските музикални награди. Поп-изпълнителката към този момент има 40 победи в 50-годишната история на шоуто, с което изпреварва три към този момент починали музикални икони: Майкъл Джексън (26 победи), Уитни Хюстън (22) и Кени Роджърс (19).

She can still make the whole place shimmer ✨✨
— American Music Awards (@AMAs)
Шоуто беше ловко водено от Уейн Брейди. Телевизионният водещ смени няколко пъти екстравагантни костюми на сцената, взе участие в музикално осъществяване, направи лека смешка с прословутия пестник на Уил Смит от последните Оскари.

Над всичко това обаче тлееше сянката на едно злополучно събитие, което нямаше по какъв начин да не бъде адресирано. 

Въпреки празничния звук на вечерта, предаването в неделя вечер от Microsoft Theatre в Лос Анджелис се случи по-малко от 24 часа откакто въоръжен мъж откри огън в гей нощен клуб в Колорадо Спрингс, Колорадо, оставяйки петима убити и минимум 25 ранени. Водещият Брейди, Доув Камерън, която беше наградена в категорията за най-хубав нов реализатор, и певицата Ким Петрас, всички приказваха за офанзивата против ЛГБТИК общността, засягайки безсмислената покруса. Докато музикалните осъществявания (и премиите, естествено) заемаха по-голямата част от вечерта, доста от по-въздействащите моменти пристигнаха от актьори, които искрено говореха за нещастието.
 Вижте най-хубавите моменти от Американските музикални награди 2022  Вижте най-хубавите моменти от Американските музикални награди 2022  Вижте най-хубавите моменти от Американските музикални награди 2022  Вижте най-хубавите моменти от Американските музикални награди 2022
Водещият Уейн Брейди не не помни да спомене и рапърът Тейкоф, който беше прострелян в клуб и издъхна от раните си при започване на ноември. 

“Хора, би трябвало да спрем това безсмислено и извънредно принуждение с оръжие. Точно през вчерашния ден имаше всеобща пукотевица в Колорадо Спрингс и сърцата ни са със фамилиите на всички жертви. Това е от шоуто. Лично аз желая да кажа, че ви обичам всички и сърцето ми е с вас и Бог да ви благослови, ” сподели Брейди. 

Разбира се, към момента имаше доста наслада, без значение дали посредством енергичната химия на изненадващия посетител - рапърката Карди Би, речта на Тейлър Суифт или проявленията на дългогодишното другарство сред Смоуки Робинсън и Лайнъл Ричи, както и кулминационната точка на вечерта с осъществяването на шлагера от 80-те " We Are the World " с присъединяване на великия Стиви Уондър на сцената. 

Pink honored Olivia Newton-John at the with a tribute performance of Hopelessly Devoted To You. ❤️
— E! News (@enews)
Фурията Пинк откри церемонията на ролкови кънки и с приповдигнато диско въодушевление, до момента в който пееше „ Never Gonna Not Dance Again “. Това беше много занимателно, само че зашеметяващите вокални дадености на Пинк осигуриха един от най-значимите моменти от нощта, когато тя отдаде респект на починалата Оливия Нютън-Джон като изпя „ Hopelessly Devoted to You “ от кино лентата “Брилянтин ”. Оливия Нютън-Джон умря тази година на 73-годишна възраст след продължителна битка с рак на гърдата. 

Вижте най-стилните и запаметяващи се тоалети от аления килим на премиите тук:
 Най-стилните и дръзки тоалети на аления килим на Американските музикални награди 2022  Най-стилните и дръзки тоалети на аления килим на Американските музикални награди 2022  Най-стилните и дръзки тоалети на аления килим на Американските музикални награди 2022  Най-стилните и дръзки тоалети на аления килим на Американските музикални награди 2022
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР